Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها مردم شهرستان همدان با معضل قطعی آب روبرو هستند و قطعی آب موجب شده بسیاری از مشاغل و امورات اجتماعی و شخصی مردم با مشکل روبرو شود که اماکن عمومی و ورزشی هم از این موضوع مستثنی نیستند و چند روزی است که قطعی آب دوش‌های استخر پیش از ورود و پس از خروج از آن موجب بروز مشکلاتی در این زمینه شده است که لازم است در صورت ادامه روند بی آبی مسئولان امر به این موضوع ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، قطعی آب در همدان چند هفته‌ای است که مردم همدان را با مشکلات عدیده‌ای روبرو کرده و طی هفته اخیر به اوج خود رسیده است و استخرهای همدان که به طور قطع بیش از همه درگیر این موضوع هستند به علت قطعی آب از ارائه خدمات پیش از ورود به استخر و پس از خروج از استخر به مردم معاف شده بودند زیرا قطعی آب موجب شده بود دوش‌های حمام و سرویس‌های بهداشتی استخرها بلااستفاده و بی‌فایده باشد و همین موضوع عدم رعایت بهداشت را در پی دارد.

علی ضمیری کامل، معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به این‌که استخر کوثر و الوند که از استخرهای اداره کل ورزش و جوانان محسوب می‌شوند به علت تعمیرات تعطیل هستند، اظهار کرد: در استخرهای شهرستان همدان که از بخش خصوصی هستند از دوش‌های شستشو پیش از ورود به استخر و پس از خروج به استخر به علت قطعی آب استفاده نمی‌شود و متوجه این موضوع شده‌ایم و لازم است در آن زمان به علت مباحث بهداشتی به فعالیت نپردازند.

وی با بیان این‌که بهتر است این اتفاقات رخ ندهد و سلامت و بهداشت مردم در اولویت امر قرار دارد، تصریح کرد: البته در بسیاری از موارد قطعی دوش به طور کامل رخ نداده و در برخی ساعات کمبود فشار آب در دوش‌های استخرها هم وجود داشته است اما مشکل قطعی دوش‌ها در استخرهای همدان را داشته‌ایم.

ضمیری کامل مطرح کرد: استخرهای همدان در حال حاضر فعال هستند اما به علت قطعی آب در همه ساعات بلیت فروشی صورت نمی‌گیرد و در این زمینه محدودیت زمانی و فشار آب به وجود آمده است و سهمیه‌بندی آب همدان در مناطق مختلف شهرستان علت اصلی این موضوع است.

در ادامه علی پیری مدیر استخر شهرداری همدان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که قطعی دوش‌های آب این استخر به علت قطعی آب رخ داده بود و این موضوع برای استخر شهرداری یک معضل بزرگ شده بود و اعتراض مردم را در پی داشت، عنوان کرد: استخر شهرداری در حال حاضر تعطیل است و صرفاً صبح‌ها فعال است و در ساعات محدودی اقدام به استفاده از استخر می‌شود و زمانی که از استخر استفاده می‌شود بنا بر زمان‌بندی سهمیه آب اداره کل آبفا است و دوش‌ها در آن موقع فعال است.

وی افزود: از هفته پیش این اتفاق رخ داد و استخر شهرداری تقریباً تعطیل شده است و زمانی که دوش‌های آب قطع بود و مردم با همان حالت وارد استخر می‌شدند و بدون شستشو از استخر خارج می‌شدند تصمیم گرفتیم این روند را قطع و تعطیل کنیم تا زمانی که این مشکلات حل شود.

پیری خاطرنشان کرد: سلامت و بهداشت مردم و فضای استخر برای ما اولویت است بنابراین استخر شهرداری در زمان‌های قطعی آب و دوش به طور کامل تعطیل است زیرا ورود و خروج از استخر بدون دوش غیر بهداشتی است و به همین علت استخر در حالت تعطیلی قرار گرفته است.

گفتنی است؛ در سطح استان همدان ۳۲ استخر وجود دارد که از این تعداد ۱۸ استخر در شهرستان همدان مشغول به فعالیت هستند؛ مردم پس از مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی به ویژه در استخرها را برای پیگیری این موضوع می‌توانند از طریق تماس با سامانه شکایت های مردمی ۱۹۰ مراکز بهداشت و سلامت دانشگاه موارد غیر بهداشتی را اطلاع‌رسانی کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: همدان قطعی آب استخرهای همدان علت قطعی آب استخر شهرداری قطعی دوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ ظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم ضمن یادآوری این مطلب که استخر دانش آموزی این شهرستان جز پروژه‌هایی محسوب می‌شود که طی سالیان گذشته بلا تکلیف باقی مانده بود، اظهار کرد: تکمیل آن حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز داشت که از طریق منابع ملی انجام گرفت و اعتبارات ۱۴ میلیاردی نیز لازم بود که ۸ میلیارد آن از طریق اعتبارات نماینده تأمین شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: نصب سایت گاز تا یک ماه و نیم آینده انجام می‌شود اما مهمترین مشکل نصب انشعاب آب است که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باید تأمین اعتبار شود.

وی یادآور شد: سال گذشته آب و فاضلاب رقم ۴ میلیارد تومانی برای نصب انشعاب آب استخر اعلام کرده بود که با رایزنی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید اما پس از تعطیلات نوروزی بر اساس تعرفه جدید این رقم به ۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که با رایزنی‌های انجام شده رقم نهایی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام شد.

واعظ با بیان اینکه از آب و فاضلاب درخواست تقسیط این رقم شده اما تنها با ۵۰ درصد آن موافقت شده است، گفت: تمام تجهیزات و امکانات این استخر آماده بوده و اگر آب و فاضلاب با تقسیط بهتری مساعدت کند می‌توان این استخر را سریع‌ترین زمان ممکن افتتاح کرد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان استفاده از اُزون به جای کلر را یکی از ویژگی‌های بارز این استخر دانست که از فرسودگی و آسیب به موتور خانه جلوگیری می‌کند و تصریح کرد: علاوه بر اختصاص ۲۴۰ متر مربع فضای موتور خانه و یک هزار و ۲۷۰ متر سالن اصلی استخر، ۳ هزار و ۱۲۰ متر مربع نیز برای محوطه آن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه آموزش به عنوان یک اولویت بیشتر در میان مردم وجود دارد، گفت: برای اولین بار و پس از ۴ سال تعطیلی در پژوهش سرا این شهرستان در ۲۶ رشته مقام استانی و در ۲ رشته مقام کشوری از آن دانش آموزان این شهرستان شد.

واعظ متوسطه دوم را پیشانی مقاطع آموزشی دانست و خاطر نشان کرد: تعداد قابل توجهی از دانش آموزان این شهرستان در کنکور سال گذشته در رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و … قبول شدند و برای اولین بار نیز ۳۲ پذیرفته شده دانشگاه فرهنگیان داشتیم که این رقم تا کنون اتفاقی رخ نداده است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به اینکه دغدغه فرهنگی نیز یکی از مسائل مورد توجه آموزش پرورش در این شهرستان بوده، افزود: برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور یک هزار و ۶۰۰ دانش آموز از میان ۲ هزار و ۲۰۰ ثبت نام کننده برگزار شد که از نظر تعداد دانش آموز حاضر در این مراسم معنوی جایگاه سوم کشور را از آن خود کردیم.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با علاقه وصف ناپذیری در این مراسم حضور پیدا کردند و نیروهای متخصص موزه و دانشگاه علاوه بر طرح مسائلی همچون جهاد تبیین موضوعات مذهبی در قالب محتوایی جدید و متناسب با سن شرکت کنندگان به صورت مسابقه محور آموزش دادند.

واعظ با اشاره به رایزنی‌های انجام شده در اسفند سال گذشته برای استفاده بهینه از دانش آموزان رأی اولی و مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: ۵۰ دانش آموز نهم تا دوازدهم به عنوان ناظر افتخاری پای صندوقهای اخذ رأی حاضر شدند و در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفتند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ مدرسه شهری و روستایی در این شهرستان وجود دارد، تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد مدارس در قوچان فرسوده هستند که نیاز به نوسازی دارند و این مسئله به تدریج در حال انجام است.

وی یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش را جمع آوری بخاری از سطح مدارس برشمرد و خاطر نشان کرد: نصب پکیج و شوفاژ در دستور کار همه مدارس قرار دارد اما اگر برای واحد آموزشی پیش بینی نشود به دلیل فرسودگی مدرسه است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان ادامه داد: امسال ۲ میلیارد تومان برای اصلاح سیستم گرمایشی ۲ آموزشگاه ۲۲ بهمن و شهدای بانک ملی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار ۶۴۸ معلم رسمی و غیر رسمی وظیفه آموزش به ۳۶ هزار دانش آموز در این شهرستان را بر عهده دارند، اضافه کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده هر دانش آموزان به صورت میانگین بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تومان هزینه دارد در صورتیکه سال تحصیلی گذشته به ازای هر دانش آموز سرانه ۱۲ هزار تومانی واریز شده است.

کد خبر 6095255

دیگر خبرها

  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • رسمی؛ سهمیه پنجم بوندسلیگا در فصل 25-2024 لیگ قهرمانان اروپا قطعی شد
  • فرماندار همدان:‌ حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست
  • پولادگر: اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد/نگران بودجه هستیم
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی