Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: قرار ما بر این شده است که نقاط و جاهای پراکنده‌ای را برای گرمخانه‌ها در نظر بگیریم.

محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص چرایی تعطیلی گرمخانه ویژه زنان کارتن خواب در منطقه ۱۲ پایتخت، اظهار کرد: در مورد مکان مورد نظر بحث زیاد شده بود و در واقع مسئولان وزارت کشور و استانداری هم از آنجا بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بنای ما بر این بود که به هر شکلی هست ظرفیت‌های خود را در حوزه آسیب‌های اجتماعی حفظ کنیم ولی بحث قرارگاه اجتماعی این بود که وقتی ما داریم روی آسیب‌های منطقه ۱۲ کار می‌کنیم، خود مراکز گرمخانه را باعث این می‌دانیم که تجمع ایجاد می‌کنند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران همچنین خاطرنشان کرد: در خصوص خود قرارگاه اجتماعی بحث این بود که وقتی ما داریم‌در منطقه ای خدمات ویژه متمرکز و خیلی فشرده با حضور بهزیستی و دیگر دستگاه‌های مسئول ارائه می‌دهیم، از جای جای شهر همه را می‌کشانیم به یک مرکز و در نهایت خودمان به کلونی شدن موضوع کمک می‌کنیم.

توکلی‌زاده در ادامه یادآور شد: قرار ما این شده است که نقاط و جاهای پراکنده‌ای را در نظر بگیریم و حتی مسئولان بهزیستی در نظر گرفتند که بتوانند به صورت تلفنی برخی خدمات را ارائه بدهند که منجر به تجمع نشود و بعد از اینکه این جایگزینی و سرنوشت آن مشخص شد، برای آن تعیین تکلیف می‌کنیم و این در خصوص همه مراکز کاهش آسیب‌های اجتماعی در هرندی است که توسط سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد، شهرداری و دیگر دستگاه‌ها فعالیت دارند و آن‌ها را به نقاطی که گفته شد پراکنده کنیم که دیگر تجمعی ایجاد نشود.

وی در خصوص اینکه برخی می‌گویند گرمخانه منطقه ۱۲ به مرکز ماده ۱۶ ویژه زنان کارتن خواب تبدیل می‌شود، تاکید کرد: این موضوع صحت ندارد و گرمخانه منطقه ۱۲ پس از تعطیلی به کارکردهای اصلی خود باز می‌گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گرمخانه شهرداری بهزیستی منطقه ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • اماکن تاریخی کاشان شنبه تعطیل است
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا